fredag 15. februar 2013

Så er vi allerede godt ut i februar. Det er blitt lysere ute, sola har jammen begynt å varme godt og det føles deilig! Jeg liker vanligvis vinteren, men hittil i år har det vært mer kaldt enn det har vært snø og da er det brått ikke så moro lenger synes jeg. Jeg skulle gjerne vært flere turer i akebakken så håper fremdeles på litt mer snø:)

Men hvor ble januar av og hva fikk vi gjort?
I uke 2 fikk vi endelig til søskenbarn treff. Det var veldig hyggelig å treffe både små og store igjen! Jentene var i bursdag på Hopp i havet og det er alltid en vinner. Julie startet opp igjen med teaterøvinger og vi gleder oss til forstilling til våren. Vi rundet av uka med juletrefest i barnehagen. Det ble et godt gjennomført og veldig hyggelig arrangement.

Noen bilder fra juletrefesten:


Kakebordet

Barna venter spent på nissen...
...og han svikter aldri


Uke 3 var forholdsvis stille og rolig. Jeg prøvde Zumba for første gang og synes det var sånn passe greit, men greit nok til å prøve det igjen. Fredag var det julebord for Kvartal 10 og litt av et julebord det ble! Med masse god mat, drikke og godt selskap fant jeg ikke veien hjem før langt på natt.
Dagen derpå var det ikke godt å stå opp, men opp måtte jeg for vi skulle endelig på besøk til våre tidligere naboer som har flyttet til Tønsberg. Litt forsinket kom vi oss avgårde og for en herlig dag det ble. Det var godt å se dem igjen og jentene koste seg maks!
Søndag var det dåp i Kråkstad og der traff vi jaggu noen naboer som skulle døpe sin sønn. Også Kråkstad av alle steder. Verden er jammen ikke stor.
 
Uke 4 startet med et astmasykt barn. Det er aldri moro når hun får anfall, men heldigvis finnes det medisiner og legevakten er ikke langt unna. Det ble fire sykedager den uken, noe som fort kan bli en tålmodighetstest for både mor og barn. Fredag kunne hun endelig gå i barnehagen, hurra!
Fredag fikk vi også besøk av våre tidligere nabojenter som skulle overnatte og det gledet vi oss veldig til. Det ble en hyggelig fredag og lørdag formiddag. Håper vi klarer å holde kontakten for de vet virkelig å sette pris på hverandre:)

Fire gode venninner:)

Lørdag var det bursdag på Fjellhamar. Alltid like hyggelig å komme dit. Vi fikk masse god mat og kaker, og hyggelig å skravle med folk man ikke treffer så ofte.
Søndag kom det endelig litt snø så jentene og jeg tok turen bort til Kampen for å ake med Solveig, Marielle og Marius. Vi traff denne herlige familien på Gran Canaria i sommer og har hengt sammen siden. Veldig gode venner har vi blitt, både store og små, og det føles veldig fint:)

Endelig SNØ!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar